Inköpsmöte med Numph


Denna måndag började vi med ett inköpsmöte här i malmöbutiken med Ulrika från Numph. Vi kikade på första vårkollektionen som kommer till butikerna i januari. Kändes som en riktigt fin kollektion med plagg man ser framemot redan nu. Numph hade verkligen tänkt till och använt färger och material som passar i januari. Då är man ofta sugen på någon färg men det får inte vara för vårligt och tunna material redan i januari eftersom det är kallt då. Men denna kollektionen kändes super. 

Här nedan ser ni några smygtittar på godbitar som vi valde… Nu är det snart dags för mig och Paulina att gå hem för dagen. Mamma jobbar vidare här i Malmö och Linda hittar ni hela dagen i Lund. 

/Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>