Klänning för fest

Hej underbara lördag! Vilket vårväder vi har idag. Hoppas det håller i sig hela helgen. 

Detta började jag skriva vid öppning idag sen fick jag en drös shoppingsugna kunder här i Lund och gick nu tillbaka ett par timmar senare för att fortsätta mitt inlägg. Och undrar genast vad jag skrivit för nu är det kallt, det regnar och till och med ett par SNÖDROPPAR kom från himlen. Det är väl detta vi kallar aprilväder. 

   
 Tänkte i alla fall tipsa om dessa snygga klänningarna för bröllop eller större fester i vår och sommar. Snygga modeller som är lätta att göra till sin egen med smycken, håruppsättning och skor. Het tips!!! Båda ligger på 699:- 

Trevlig helg /Emilia

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Klänning för fest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>