onsdag

  
Hej onsdag! Idag hittar ni mig hela dagen i Malmö. Igår var vi här alla tre. Jag, mamma och Paulina. Fixade och packade upp lite. Det kom ett par nya härliga plagg från ICHI. Sen ramade vi in några av de nya posters som kom i slutet på förra veckan. Blir så himla fina tavlor. Ni kan se en av dom på svarta bordet här. Lutandes mot spegeln. 

Det är nya posters som vi inte haft innan från Studio Sweden. A3 format kostar 229:- och 50×70 kostar 499:- Kommer visa fler snart… Finns i båda butikerna om du är nyfiken. 

/Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>