Tre bra plagg! 

  
Hej fredag! Vilket grått väder det bjuds på idag. Kändes som det var jättekallt igen när jag åkte till Meloa Lund i morse men enligt termometern var det ändå ett par grader. 

Tänkte visa er dessa tre godbitarna. Från vänster: Transparent kaftan som man bara slänger på sig. Snygg att ha till byxor/leggings och ett linne (eller kanske underklänningen ni ser till höger) under till vardags. Var faktiskt även en kund som köpte den för att ha den över bikinin på stranden. Hon skulle på semester och det är den ju faktiskt också perfekt för. Pris: 399:- 

I mitten ser ni en superfin klänning från Numph. Tajt i kjolen och lite större upp till med ett transparent tyg som hänger över. Pris : 599:- 

Till höger har vi en väldigt snygg underklänning från Numph. Spets upp till och nedtill. Känns lyxig. Pris: 299:- 

/Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>