Helgens erbjudande! 

  
I denna helgens erbjudande hittar du dessa fina böckerna som är som en dold låda. Snygg och praktisk inredningsdetalj. Ord.pris 139:- Fredagen den 18/12 till söndag 20/12 får du 20% på dessa. Varmt välkommen in! 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Helgens erbjudande! 

  1. Hej. Jag saknar sjal ”Rules by Mary” mörkblå med namnet Sky scarf (om jag minns rätt). Jag köpte min själv begagnad. Är det så att ni möjligen har nån helst enfärgad mörkblå eller svart. Är jag intresserad.

    Kontakta mig gärna. Även om det är nån annan färg kan jag vara intresserad.

    Hälsning Asta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>