I år är vi i Italien Tomten! 

Tänk att det är så nära till julafton nu. I år åker jag med min lilla familj ner till Italien och firar en vit jul. Niclas föräldrar har hotell där nere och eftersom vi firar varannan år med min familj och varannan med hans familj är det dags för Italien i år. Så den 23:e flyger vi mot Milano. Ska bli mysigt. Men först ska jag jobba och hjälpa er i butikerna. 

  
Ellie har sagt till tomten hemma hos mormor och morfar att hon är i Italien detta året. Vi håller tummarna för att han ska hitta oss :) 

/Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>