I min hall

   
 
Jag skrev ju häromdagen att jag skulle försöka ta bilder på min hall där hemma där jag använt mig av House Doctors förvaringskorgar. Och så här ser det ut. Detta är en lite mindre storlek (för 99:-) än den vi hade fått in nu i veckan. Känns snyggt och enhetligt och perfekt att ha halsdukar, mössor, vantar och sjalar. En till Niclas, en till Ellie och en till mig 😉 

Ellie har även en med ett annat mönster i badrummet till sina badleksaker. Det är ett bra material att ha i badrummet. Kan varmt rekommenderas. 

Idag är jag ledig. Lyxigt att vara hemma med Ellie. I morgon hittar ni mig i Lund. Vi har öppet båda butikerna 11.00-15.00. Stänger lite tidigare eftersom det är Alla Helgona👻🎃 /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>