Hej från meloa i Malmö

  

Det är en fröjd att vara tillbaka i butikerna. Kunna gå och klämma och känna utan att en 1,5 åring stressar mig med att vara överallt och ingenstans 😉 Idag hittar ni mig här i Malmö hela dagen. 

  
Det har kommit lite påfyllning från House Doctor. Bla den stora randiga förvaringskorgen som är så bra till att från tvätt till leksaker. Hemma hos mig har vi den mindre varianten i hallen med alla mössor, vantar, halsdukar, sjalar. Ska ta en bild på det när jag är hemma så ni får se. 

/Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>