Poncho 

  
Vi har fått så otroligt fina ponchos som ni inte får missa 😃  Det är som en öppen cape skulle jag vilja säga eller som en gosig filt  att hänga runt sig med hål för armarna och som hänger på plats. Vill man kunna knäppa åt den lite över en jacka tex så kan man fästa den lite med en säkerhetsnål. 

  
Finns i två färgställningar. En som går med åt blå/brunt och en som går mer mot svart/grå/rosa. Superfina båda och kostar 399:- 

   
 Paulina gjorde en ny snygg skyltning i Malmö i slutet på förra veckan och då fick den ena pryda dockan. Vi har bara ett par stycken kvar i varje butik (följ oss på instagram så får ni snabbast info om nyheter😉) men har beställt fler så misströsta inte. Det kommer fler i veckan. 

/Emilia 😃

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>