Inköpsmöte 

  
Igår körde vi igång dagen med två inköpsmöte. Det första var hos Object där vi kikade på kläder som kommer till butikerna i februari-april. Kändes som vi hittade en superbra kombination av styles där ni kan matcha ihop en hel outfit. Alltid lika trevligt när man är på inköp hos Object och för mig kändes det extra kul eftersom det var mitt första på länge. 

  
Fulla av energi skyndade vi bort för att öppna malmöbutiken och ta emot dagens andra inköp. Nämligen med Stefan på Ichi som kom för att visa en kollektion som kommer till butikerna i april.  

   
Även här var det jättefina styles och vi gillade deras accentfärg i denna kollektionen väldigt mycket. Nämligen denna smuts mint/grå/gröna färgen, kan man beskriva den så?!😜 Det är iallafall färgen ovan som jag pratar om. Även mönstret på shortsen återkom i ett par styles. Vi matchade ihop en bra blandning till denna accentfärg så man även här kommer kunna matcha ihop en hel outfit.

Blir en grym vår. Men nu fokuserar vi först på hösten och vintern såklart☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>