Jag är tillbaka! 

  
Heeej kära bloggen! Den är bilden la jag upp på meloas instagram (meloabutikerna) i lördags när jag var på väg mot Lunda butiken. Min första riktiga arbetsdag på 1,5 år. Och dessutom (pinsamt att säga) första dagen i Lunda butiken överhuvudtaget på 1,5 år. Usch.. Hemskt av mig att göra så. Men till mitt försvar så har jag ju bott i Stockholm under mammaledigheten och därför haft många att träffa och umgås med när vi väl varit hemma i Skåne. Men ni kan säkert se att jag ser lite pirrig, nervös och förväntansfull ut på bilden. Den obligatoriska väskan (med några nyheter och ett par undanlagda saker till er kunder) hänger över axeln. Känslan mot tåget var ungefär, ja.. Nu går jag här igen! 😃

Det var helt fantastiskt att komma in i butiken igen och det var sååå fint där. Man ser verkligen allt med nya ögon när man varit därifrån så länge. 

   
   
Men vad fort tiden går. Här ser ni henne, min lilla skatt som jag haft äran att vara hemma med i 1,5 år. Såklart bästa tiden i livet hittills. Barn ger ju så mycket och man får möjlighet att själv vara ett barn igen (med en gnutta ansvar😉) 

Igår var hennes första riktiga förskoledag efter inskolningen och idag är vi hemma och vabbar. Ja, man har ju blivit varnad men att det skulle slå till så fort. Bara att gilla läget och börja pussla ihop vardagslivet. 

Jag ser i alla fall framemot att vara tillbaka. Kommer dessutom tillbaka på den bästa tiden. Hösten med allt fint i butikerna och den kommande julförsäljningen. Ser framemot att hjälpa er kära kunder med julklappar till nära och kära. 

Kram Emilia 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>