Mallorca

20150527-172842.jpg

20150527-172909.jpg

20150527-172928.jpg
Hej alla meloisar :)
Nu är jag tillbaka igen efter en underbar vecka på Mallorca. Vi hyrde bil och körde runt, de första tre dagarna var vi i Port Soller, Deia och Valdemossa. Rekommenderas verkligen vilken underbar natur och så fina små byar. I två dagar var vi trakten runt Cala d’or, hamnen var väldigt fin men lite för mycket turister för vår smak. Stranden i Es Trenc är jätte fin. De sista två dagarna bodde vi mitt inne i Palma, vilken helt underbar stad :)vårt hotell Can Alomar luxury boutique hotel låg på bästa läge. Det känns som vi varit borta längre än en vecka, antagligen för vi bott på tre olika platser och upplevt så mycket.

Ha en fin kväll / kram Susanne

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>