Mitt fina kit

20140328-111705.jpg

Innan jag flyttade upp till Stockholm köpte jag med mig ett kit som jag ser framemot att använda nu i vår när bebisen inte bor i min mage längre. Nämligen coola jeansen från Object. Härlig ljus slitning och dragkedjor nertill, 599:- Den fantastiskt våriga toppen från Numph, 399:- Som jag har kollat upp med mamma och bara finns i några ex kvar av i malmöbutiken. Alltså slut i Lund. Passa på nu om du vill ha den, för den har vi fått i två omgångar och har sålt jättebra av. Sen köpte jag ett par coola solbrillor. Vet att vi fått in ännu fler så passa på nu när solen kommer till helgen.

Jag önskar er en trevlig helg alla meloisar. Ingen bebis har tittat ut än. Kanske är detta vår sista helg som två. Eller så får vi en helg till. Vi får väl se :) /Emilia>

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>