Tjohoo

imageTjohoo, ser ni vad Ida packade upp igår? Cobra Dress :)  så efterlängtad av många . Den kan verkligen bli sommarens favorit, pris 599. Bakom hänger den fina tröjan Raina som också packades upp igår, pris 499.

Var tog våren vägen? Idag är det kyligt i Malmö, kände att vi behövdes piggas upp lite så jag stannade till på vägen hit och köpte med mig lite påskliljor till disken. Så nu känns det mycket soligare :)  Helgen ska bli fin har jag hört. Ett litet tips, vi har fått hem många fina solglasögon / kram Susanne

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tjohoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>