Ingen bebis än :)

20140325-175030.jpg
Hej alla meloisar! Än har det inte kommit ut någon bebis. Men det är fortfarande 5 dagar kvar till BF så vi är inte på övertid än. Jag går hemma och pysslar och boar in mig här i huvudstaden. Spjälsängen är på plats och ovanför har jag hängt de söta pompomsen från House Doctor som vi har på meloa. Tänkte att det kunde vara kul för er och se hur de ser ut i en hemmiljö. De är även fina att hänga i ett band eller ha liggande i en skål. Men jag köpte en lina med klämmor från Granit som vi satt på väggen ovanför sängen. Och där fick pompomsen hänga. (De kostar 69:- för en förpackning med 2 stycken i)

Där tänker vi även hänga kort på nära och kära så bebisen kan se dom dagligen även om de bor längre ifrån. Hängde även några söta vykort från Belle & Boo som vi också säljer i butikerna. Dessa enkla kostar 10:-/st och är faktiskt en söt detalj i ett barnrum. Är ju fina att rama in också. Ni kan även se vårt fina babynest som Matilda sytt till oss. Så kul att ha ett som hon har gjort istället för att köpa. Ett tips till dig som tänker sy ett själv. Köp en sängmadrass från Ikea och använd som botten (går lätt att klippa i) så blir nestet mycket stabilare.

20140325-180654.jpg
Idag fick jag ett kort men kärt besök av pappa och Christopher som var uppe i Stockholm över dagen på möte. De kom hit en stund och blev bjudna på soppa innan de skulle flyga hem igen.

Vi hörs snart igen, kram Emilia>

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ingen bebis än :)

    • Ja den är så fin. Det är faktiskt Ikeas nya serie på lampor. Ranarp heter serien. Riktigt fina och prisvärda. Den har en hållare så man kan sätta den på väggen också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>