www.meloa.se

meloa.seVar tog webshoppen vägen? Vi har fått nått mail om var vår webshop tog vägen så vi tänkte att det kanske är fler som undrar. Vi valde att ta bort den hemsidan där vi också hade webshoppen. Vi sålde ändå mest via bloggen genom att vi gjorde ”tillfälliga artiklar” till kunder som såg saker i bloggen som de ville köpa.  Så därför kör vi på som vanligt med att ni får skicka ett mail till fragor@meloa.se om ni ser något i bloggen som ni vill köpa så skickar vi som vanligt ändå :) När ni klickar in på www.meloa.se så kommer all nödvändig information upp så som adresser/telefonnummer/email till butikerna, öppettider och såklart länk hit till bloggen. Så då vet ni det :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>