Gårdagen

20131106-113752.jpg

20131106-113840.jpgPå mässan i augusti kände vi för att hitta en god choklad som man kan unna sig till helgen eller som man kan köpa för att ge bort på adventsfika/julklapp. Då hittade vi A XOCO by Anthon Berg som vi stod och provsmakade och fastnade för. Vilken smakupplevelse. De är farligt goda. Vi valde fyra olika smaker. Hallon/Lakrits, Nougat, Passion, Lakrits. Kanske något för paketleken? Finns i båda butikerna nu. Pris: 69:-

20131106-114559.jpg
Igår kväll jobbade jag och mamma på kvällen för vi hade en inbokad tjejkväll. 12 glada shopping sugna tjejer shoppade loss efter stängning. Läs mer HÄR om du är intresserad för ditt gäng.

Nu på morgonen har vi varit på Inköpsmöte så jag ska se över bilderna nu och visa er vad vi beställde. På återseende. /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>