Dagens omskyltning

20131031-153453.jpgIdag har vi skyltat om i Malmö butiken. Vi fick proffs hjälp av både Juni och Sigge, och lite av mamma Paulina 😉 Vi tog faktiskt fram våra fina adventsstjärnor som vi beställt från House Doctor. Det är ju trots allt 1:a november i morgon och vi märker att många har börjat förbereda sig inför julen (många julklappar har sålts) så vi tyckte det var dags. De finns i grå och svart och två olika storlekar. Liten kostar 99:- och stor kostar 149:- Bilder på färdiga skyltningen kommer.

20131031-160049.jpg
Och Juni var såklart tvungen att testa på livet som skyltdocka när där ändå inte var några saker. Något sötare att titta på från gatan kan man ju inte tänka sig.

20131031-160923.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>