Hej svejs

Vilken härlig helg vi haft med strålande höstsol, den känns som man hinner väldigt mycket när man har ledig lördag. Långa frukostar, många tidningar och morgonprogram på tv. Jag fick en juicepress av barnen i present senast jag fyllde år och den används flitigt. Det är riktigt mums med goda fruktjuicer till frukost, man blir lite beroende:)

bild

 bild

Idag har jag jobbat i Malmö och Lisa i Lund, nu säljs det mest vantar, vinterjackor, halsdukar och mössor. Hösten är kommen. Ha en riktigt härlig kväll, ikväll är det dags för nya avsnitt av Homeland. En superbra serie!!!  / Susanne /

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>