Att längta efter

20130930-095330.jpgGod morgon måndag! Ny härlig vecka framför oss och i morgon går vi redan in i oktober månad. Jag är ju uppe i Stockholm nu så jag har långledig helg. Vi ska faktiskt få en ny lägenhet här uppe i morgon så vi håller på att packa och städa den gamla. I morgon får vi belöningen efter allt slit med den nya, spännande.

Men det jag ville ha sagt är att jag har en sak att visa som ni kan börja längta efter. Ja ni har sett koftan här ovan. Känner ni igen modellen? Det är samma som leopardkoftan. Det har gjorts en uppgradering på den eftersom den var så populär. Så alla ni som missade den i butikerna eller ni som känner att ni vill ha en variant till, denna kommer i november till Meloa. Håll utkik. Det är en jättebra modell och detta printet är ju så coolt.

Ha en fin måndag! Unna er något på meloa. /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>