Freeeeedag

20130927-154856.jpgUnderbara fredag! Vad härligt att du är här! :) Idag jobbar jag i Lund och då har jag gjort mig lite fredagsfin i den underbara blusen som kom häromdagen. Jag valde den creme färgade som jag matchat till svart. Det är en så söt detalj på kragen med svart spets. Finns även i helsvart och säljs till kanonpriset 249:- Till den har jag den perfekta långa svarta koftan som också kommit i veckan. Påminner lite i modellen om leopardkoftan vi hade för ett tag sen. Den var väldigt populär och jag vet att många kunder använt den mycket. Så om man vill ha en svart variant också är detta är kap. 299:- kostar den.

Med det önskar jag er alla en trevlig helg! När jag stängt idag sätter jag mig på tåget upp till Stockholm. Så kul ska jag ha på min fredagkväll :)
Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>