Boka Meloa i höst

20130903-091919.jpg
God morgon kära meloisar! Tänk att vi är inne i september månad nu. Vi har en mysig höst framför oss. Personligen älskar jag hösten, finns inget bättre än de första höstdagarna när man känner den friskare luften. Naturen blir så vacker och det finns massor med fina kläder och accessoarer att klä sig i.

Jag tänkte bara på att tipsa er igen om att man kan Boka Meloa i Malmö. Nu är butikerna fyllda med fina nyheter så dra gärna ihop ett gäng (minst 8 personer) för en privat shopping kväll hos oss. Hösten brukar vara populärast för detta. Man tycker det är mysigt att träffa sina kompisar och shoppa tillsammans efter jobbet. Under kvällen bjuder vi på snacks och något gott att dricka och sen får ni dessutom 15% rabatt på hela sortimentet. Välkommen att maila in ett förslag på datum till fragor@meloa.se /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>