Hemma igen

20130829-145731.jpgHeej alla meloisar! Nu är jag hemma igen från vackra Italien. Det har varit en fantastisk resa igen. Att vara i en alpby mitt i sommaren är helt underbart. Bergen är otroliga med vattenfall titt som tätt. Vatten porlar överallt och blommorna är fantastiska. Det är så grönt.

20130829-150132.jpgSå här fina är de flesta husen och ligger med otrolig utsikt. Ett sommarhus så, hade inte varit fel.

På lördag är jag tillbaka på Meloa igen och det ska bli så spännande att se allt nytt som kommit in. Jag har ju sett på bloggen och hört från mamma att det kommit massor av nytt. Men först blir det mässa i Köpenhamn i morgon. Sista för den här säsongen. Hoppas vi ses i butikerna i helgen! /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>