En ledig dag

bokskogen 164 bokskogen 148 bokskogen 149 bokskogen 155

Vi hade en härlig dag i helgen med barn och barnbarn i Bokskogen, nu är det så härligt att vara ute i naturen. Det är fortfarande varmt en ändå lite mer klar och härlig luft som är gjord för picknick och sköna promenader. Mer av detta framöver, tack :)  Ser ni så snabbt Sigge växer, han börjar redan bli stora killen som vill vara med och busa. Juni, Siri och Selma har så jätte kul tillsammans. Selma har världens härligaste skratt som verkligen smittar av sig, de slängde sig i gräset alla tre och bara skrattade. Ha en fin tisdag, idag hittar ni mig i Lund och Ida i Malmö.            // Susanne//

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “En ledig dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>