En hälsning från Italien

20130825-192322.jpg
Heej på er! Jag hann aldrig lägga ut ett blogginlägg innan jag åkte om att jag är på semester. Men jag är i alla fall iväg i Italien. I tisdags åkte jag och Niclas till Milano för 4 dagars storstadsliv. Fantastiskt vacker stad. Vi fick sett både Katedralen och Leonardo Da Vinci Museum och njuta av god italiensk mat.

20130825-192846.jpg I fredags åkte vi vidare till Alagna för vandring och cykling i denna mysiga alpby. Här kan man inte annat än njuta av lugnet och den otroligt vackra naturen. Idag har vi provat på Mountain Bike cykling. Så himla fräckt. Rejäl träningsvärk väntar nog i morgon. Hoppas ni har det bra hemma. Kram Emilia

20130825-193223.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>