Peet Shorts

19 juni 007 19 juni 009 19 juni 011

Idag har jag på mig coola jeanshortsen från Object. Jag märker att ni inte riktigt ”vågar” prova dessa. Men här måste ni våga leka lite med storlekarna. Det finns storlekar från 25-30. Jag har gått upp ca 2 storlekar på dessa för jag vill ha den lite mer löst. En av modellerna på modevisningen förra veckan hade dessa på sig och då stylade vi henne med en tajt modell som egentligen är tanken med dessa shortsen. Men inget är rätt eller fel. Det funkar med både tajt och löst och är mer vad man själv trivs bäst i. Här under ser ni när de är tajta på och på understa bilden hur de blir om man viker ner kanterna… Går att variera som sagt :)
13 juni 036 2peet shortsNu kan man inte skylla på vädret längre, det är dags att lufta de bleka vinterbenen. Välkommen in och prova! Pris: 499:-
Emilia

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Peet Shorts

    • Hej Helena!
      Nej tyvärr gör vi inte det. Men märket är Daniel Wellington, kolla på deras hemsida. Jättefina klockor. /Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>