Två tips

20130425-131036.jpg

Idag är jag i Lund och jobbar och nu ska ni få ett tips av mig :) När jag är här så handlar jag alltid med mig lunch från Grönt&Gott som ligger på samma gata som oss fast nästan nere vid Lilla Fiskaregatan. Det är sååå himla goda sallader där. Antingen så blandar man ihop sin egen sallad eller så väljer man någon från deras meny. Jag tar alltid Kalkonsalladen (godaste salladen jag ätit) men efter att ha ätit den så mycket nu så valde jag Tonfisksalladen idag så vi får se om den är lika god. Vad är så bra med dessa salladerna då? Jooo, de är så mycket mat. Man blir mätt på en sallad och håller sig länge. Sen är priset 55:- vilket jag tycker är ett bra pris för en lunch. Det fick bli mitt lilla lunchtips idag.
ichi_hs13_25[1]Sen vill jag även tipsa om denna snygga klänningen som vi fått in till meloa. Det är en snygg spets i ryggen som tyvärr inte syns på bild. En klänning som är lätt att både klä upp till fest och ner till vardags. Priset är 499:- och finns bara i Lunda butiken. Så vill man testa en i Malmö så får man hojta till via mail eller telefon.
Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>