Väntas in i februari på meloa

Willa Sweat Pullover, 359:-
Sussie Short Jacket, 699:-
Rosie Knit Pullover, 359:-
Amsterdam Ex Sweat Pullover, 359:-

Hej meloisar!
Ovan ser ni lite godbitar som vi väntar in på meloa nu i februari. Hur cool är inte jackan? Vi ser mycket jackor med utstickande armar både i vår och till hösten. Mycket tröjor med tryck och sen lever såklart pastellfärgerna även denna våren som gärna tuffas till med skinn eller stentvättat. Neonfärger är också en trend vi ser nu i vår. På meloa kommer det finnas lite neondetaljer på vissa plagg och accessoarer.

Vi hojtar till när plaggen finns i butikerna :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Väntas in i februari på meloa

  1. Pingback: Uppdatering | meloa @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>