En scen ur min vardag

Ja hörrni, ibland är man inte så smart. Igår när jag hade jobbat i Lund gick jag bort till Malmborgs på Clemenstorget och handlade innan jag tog tåget hem till Malmö. Väl hemma var klockan en stund över 19.00 och min mage skrek på mat. Jag hade en bokad tvättid men kände att jag behövde få i mig mat innan jag orkade ta mig ner till tvättstugan. Eftersom jag hade lite rester i kylen sen middagen i söndags gick det snabbt att värma upp. När jag hade ätit klart övervägde jag att skita i att tvätta (var inte panik, några trosor fanns kvar 😉 ) men sen tänkte jag att jag mest var lat så jag orkade mig upp från soffan. Sorterade tvätten för att se hur mycket det var. Konstaterade att det ändå var lönt. La sen de olika högarna i påsar, slängde i tvättmedelsförpackningen i ena påsen, ner med nycklarna, övervägde att ta med mobilen (tankar som att jag skulle fastna i hissen eller källaren om jag inte tog med den trängdes i huvudet) så den slängdes också ner den i ena påsen.

Tog mina påsar och traskade ner till tvättstugan. Gäspade lite på vägen. Längade upp till soffan. Kom ner, tog ut tvättmedlet, tittade ner i påsen. Just det där ligger nycklarna, tog upp dom. Kände mig nöjd över att jag redan sorterat tvätten så det bara var att tömma i påsarna i tvättmaskinerna. Satte igång maskinerna och ställde mig för att boka en ny tvättid. Hör att det är något som dunsar i ena tvättmaskinen som är för tugnt för att vara ett klädesplagg. Tittar dit och ser hur det far omkring något som lyser. -Shit min iPhone, skriker jag högt!!!! Japp där låg ju den. I den ena påsen. SUCK.

Med det vill jag bara påminna er om att INTE lägga ner iPhonen i tvättkorgen för att underlätta att bära. Fickan är smartare 😉 Nu ligger den på tork med hopp om att mirkel ska ske. Ikväll när jag kommer hem ska den ner i en rispåse som jag fick tips om, det skulle torka upp lättare.

Men min kloka pappa påminde mig om att det bara är materiella ting, värre saker kan faktiskt hända. Och det är ju så sant. Även om man blir trött på sig själv i studens hetta. Nog om det. Ha en fortsatt bra tisdag!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “En scen ur min vardag

  1. Ånej din stackare! Man blir mest arg på sig själv när man gör sånt men din pappa har rätt! Håller tummarna att den torkar upp och fungerar igen! (Finns ju roligare saker att lägga pengarna på)

    Kram till dig
    Veronika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>