Nu är det snart dags igen

20130128-150201.jpg

20130128-150251.jpg

20130128-150844.jpg
Bilder ifrån tidigare mässor. De snygga byxorna som modellen har här ovan kommer till Meloa i vår!

På torsdag börjar Modemässan i Köpenhamn så vi har en rolig helg framför oss. Behöver vi säga att vi längtar. Det är något av det bästa att få frossa i allt fint man kan beställa in. Håll tummarna för att det är fantastiska kollektioner :)

Tyvärr så får vi stänga Malmö butiken på torsdag den 31 januari (Ibland går det tyvärr inte att få ihop med personal) Men Lund håller öppet som vanligt där Lisa hjälper er. Annars håller vi öppet som vanligt de andra dagarna. /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>