Min lilla julafton

20121222-223726.jpg
Ikväll har det varit mys hemma hos mamma och pappa. Min lilla julafton eftersom jag åker till Italien i morgon bitti. Jag har fått fina julklappar och god mat. Jag tittar in här och passar på att önska er alla meloisar en riktigt God Jul. Hoppas ni får många fina julklappar inslagna från meloa på julafton 😉 Jag slinker nog in ett och annat inlägg från mina 16 dagar i Italien. Ses på meloa igen den 9:e januari.

Glöm inte att vi har öppet i morgon 12.00-16.00. Paulina och mamma är på plats och hjälper er.

Kram från mig /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>