Ringar från Just Access

Hej bloggen! Idag hittar ni mig i Malmö butiken. Kom förbi så hjälper jag gärna dig att hitta julklappar till nära och kära. Paulina och Lisa hjälper er gärna i Lund idag också. Välkommen!

Jag fick en liten låda med ringar idag från Just Access. Nu får det gärna vara många ringar på fingrarna. Olika tjocklekar och varianter. Det är även väldigt fint att bara ha en tunn ring. Ibland är ju ”less is more” också effektfullt. Här kan ni alla fall mixa med dessa ringarna, priset är 49:-/st.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ringar från Just Access

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>