meloa ur min synvinkel

God förmiddag! Idag är jag tillbaka på ett meloa som är julpyntat, julpappret är på plats och paket ligger i skyltfönstret. Stämningen är på topp, med andra ord! Har dock inte riktigt vågat mig på julmusiken än, ska man eller ska man inte vänta till 1a december? Vi får väl se om jag kan hålla mig hela dagen från att sätta på julskivan. Det känns i vilket fall hur fint som helst att vara tillbaka på ett saknat meloa en hel del nu i december, ska bli så himla kul att hjälpa er alla med julhandel och slå in paket! Vi ses i butiken. Kram!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>