Min helg

20121029-155634.jpg

20121029-155649.jpg
Jag är i huvudstaden igen. Och det har ju varit en helt underbar helg vi blev serverade. Här uppe har det varit ganska kallt men det har varit blå himmel och strålande sol. Vi har njutit av fika, långa promenader, träning och mys. Vi var ute på Liljeholmen och hälsade på Niclas kusin som jobbar där och sen tog vi en promenad därifrån över till Södermalm. När vi började vår promenad fick jag syn på 4 moln efter varandra på en annars helt blå himmel. Visst blev bilden cool?? Nästa bild ser ni mig uppe på bron njuta av utsikten. Hoppas ni också har haft en skön helg och att solen har lyst på er.

Idag är det grått och regnigt i Stockholm. Niclas slutade skolan tidigt så vi har bara inne mys idag. Ikväll ska vi iväg och träna så vi laddar upp i soffan inför det 😉 /Emilia

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Min helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>