Hej alla lördagsfirare!

Dagens tips får bli denna fantastiska kjolen från Orion London. Kom in och prova vet ja, för den är helt fantastisk. Till vardags tänker jag mig till ett enkelt enfärgat linne och ett par sandaler. Vill man klä upp den till fest tar man en lite festligare top, ett maffigt halsband och ett par boots eller pumps. Finns i färgerna som synes. Svart med vita pricka eller vit med svarta prickar. Pris: 899:-

Efter jobb idag tar jag ett par dagar ledigt och är tillbaka i butikerna på torsdag. Så ett och annat semesterfirande inlägg kan ni ju vänta er i veckan :) På tisdag kommer Paulina tillbaka igen :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>