Svensk sommar och pappersarbete

20120629-142138.jpg

Ja så var det med den solen, haha :) Regnet står som spön i backen här i Malmö/Lund och tittar man ut så skulle man kunna tro att det är en höstdag i november. Det är i alla fall väldigt mysigt här inne på meloa. Jag passar på att fixa pappersarbete och mailen. Bra musik i högtalarna och en kopp te, så jag ska inte klaga. Har ni vägarna förbi någon av butikerna så är ni välkomna in. Jag tror jag pratar för båda butikerna om jag säger att det inte är någon kö idag precis så kom in och underhåll oss :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Svensk sommar och pappersarbete

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>