Hej solen

20120628-143015.jpg

20120628-143117.jpg
Åh vad härligt med lite sol. Snälla kan du inte stanna resten av sommaren, vi behöver dig solen! Lagom till vår träning på Ribban igår kväll kom solen. Det var dags för det tredje passet med Paulinas Peter som coach. Riktigt bra träning, jobbigt så man håller på att kräkas men kul har vi. Igår avslutade vi passet med picknick i kvällssolen. Träning när det är som bäst = utomhus, i grupp och att det är gratis.

20120628-143201.jpg
Idag är jag i Lund och jobbar igen. Kul att träffa er Lunda kunder lite mer :) I tisdags bjöd jag på en bild från insidan av skyltfönstret så idag fick det bli en utifrån. Står just nu och njuter lite av solen utanför butiken när jag äter lunch. Granskar vårt fina skyltfönster :) /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>