JohannaN

Vårt senaste smyckesmärke på meloa är JohannaN. Ett märke som skapats av en norrlänsk tjej med inspiration i smyckena från just Norrland. Igår på Allsång på skansen hade Laleh på sig smycken från JonannaN. Tyvärr så verkade det inte vara någon av de smyckena som vi har i butikerna. Men vi har några andra riktiga godbitar på meloa. Se här nere…
Och skulle det vara så att ni är ute efter något annat smycke från detta märke så går det att lösa så vi får hit det till meloa. Välkommen in och prova och kika. Smyckena ligger runt 400:-/500:-

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “JohannaN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>