meloa tipsar om Sellton

Visste ni att vi har ett företag till i vår familj? Känner ni till Sellton? Sellton är goda och nyttiga naturprodukter som pappa och Christopher har tagit fram. I sortimentet finns nötter, fröer, mjöler samt torkad frukt och bär. Produkter som är lätta att ha i en deg när man bakar bröd, goda att ha som snacks, göra en egen müsli med eller ha som tillbehör i en sallad… det är bara du som sätter gränserna. Sellton finns i de flesta City Gross och Ica butiker i Sverige men även i andra livsmedelsbutiker.

Nu ska jag snart stänga meloa för dagen så jag avslutar denna dagen med tipset att gå in på hemsidan för att se alla produkter och hitta din närmsta butik.  www.sellton.se

blogstats trackingpixel

En reaktion på “meloa tipsar om Sellton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>