Lite Kalabalik

Heej Heej! Nu är jag full av ny energi efter fyra dagar ledigt. Jag är i Malmö butiken idag och började dagen med att packa upp och dela upp nya Lite Kalabalik smycken som kommit. Dessa underbara smycken säljer verkligen som smör på meloa och det är så himla roligt både för oss och Lite Kalabalik. Det är ju lokala designers som har startat detta märket och väldigt snabbt har de blivit stora och syns ofta i olika magazin och bloggar.

Nyheten Lite Bonbon som vi fick in nyligen sålde slut direkt så nu har vi fått påfyllning av detta. Vi har även fått in en drös med ringar som man bara vill äta upp för de ser ut som goda karameller, haha. Vi märker att Lite Kalabalik är en väldigt populär studentpresent där man får ett annorlunda, rejält smycke till ett bra pris. Tips, tips till er som fortfarande letar något att ge bort. På fredag tar jag med påfyllning till butiken i Lund. Men där finns fortfarande smycken kvar om du vill komma in innan.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Lite Kalabalik

  1. Åh, ja de nya armbanden såg så himla fina ut! Är väldigt sugen på ett, hoppas de finns kvar tills måndag, för då måste jag unna mig ngt fint efter tentan! 😛

    Kram

    • Åh är det slutspurten nu innan sommarlovet Klara? :) Så skönt det måste kännas på måndag sen. Lite Bonbon är riktigt fint och är så enkelt så det är snyggt att blanda det med andra armband. Kom in och kika på måndag och skulle det mot förmodan vara slut så kan vi fixa nya :) Lycka till på tentan. KramKram

  2. Ja, det stämmer. Ska bli riktigt skönt med sommarlov (igen ;-))! Ja, riktigt fina är de, jag kommer in på måndag! :-)
    Tack för lyckönskningen! :-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>