Inköpsmöte med ICHI

I måndags när jag var ledig så vankades det inköpsmöte med ICHI på meloa i Malmö. Jag skulle egentligen varit med fast jag var ledig men klantigt nog råkade jag dubbelboka mig med en klipptid. Så Paulina och Juni fick rycka in som hjälp till mamma. Alltid bra att vara minst två åsikter när man beställer. Och sen hade vår kompis Lina också lyckats pricka in inköpsmötet när hon kom för att handla så även hon fick vara smakråd och hålla kläderna när de fotograferades.

ICHI är ett nytt märke på meloa som ännu inte kommit ut i butikerna. Vi beställde första gången på mässan i februari så i augusti/september får vi första leveransen. De har så himla fina saker och vi är säkra på att de kommer sälja bra på meloa. Under ser ni bilder på det vi beställde i måndags..
Detta ser ni på meloa i oktober/november när vi vill ha mycket svart igen :)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Inköpsmöte med ICHI

    • Neeej, Lina jag tyckte du blev jättebra ut på bilderna. Det passar liksom in med den allvarliga posen! Kul att det är någon annan än bara vi som syns på bilderna :) kram

  1. Sååå snygga klänningar! Den med rosetterna ska jag gå och längta efter!! Underbar!
    Kram Veronika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>