Helgen från istagram

20120528-135156.jpg

20120528-135232.jpg
Min lediga långhelg fortsätter fast just nu står jag faktiskt på meloa i Malmö när mamma är och handlar lunch. Det kom ju en massa nya varor i fredags som Emmy skrev tidigare så här är lite nytt för mig att kika på :)

Ovan ser ni lite bilder utlagda på min instagram i helgen. Hoppas ni har haft en skön helg. I morgon ryktas det om dåligt väder här nere igen så nu ska jag passa på att njuta i solen. /Emilia

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Helgen från istagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>