En dagens…

20120428-174710.jpg
Igår åkte jag som sagt upp till Stockholm efter jobbet. Jag ska mysa här uppe med Niclas till på onsdag. Han är ledig alla dagarna som jag är här så vi har massor med tid tillsammans. Idag har vi sovit länge och sen strosat på stan.

Jag har på mig min fina Numph kofta som jag är så glad för. Vi fick ju en stor leverans i slutet på förra veckan med massor av koftor och denna veckan har vi sålt hur många som helst. Den jag har på mig fanns det 3 kvar av i fredags (1 i Lund och 2 i malmö) men de kanske är sålda idag. Priset är 499:- och den är så himla skön. Skynda in och haffa en du med!

Nu ska vi laga lite mat sen blir det mys framför tven ikväll. Trevlig kväll allihop! /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>