Freeedag!

20120427-100420.jpg

20120427-095719.jpg
Hej alla fredagsfirare! TACK för en rolig After Work Shopping i Malmö igår. Regnet försvann och det blev ett par intensiva shopping timmar på eftermiddagen/kvällen. Det var kul att ha Paulina med bakom kassan också. Känns som det var evigheter sen och det är ju snart ett år sen hon gick på mammaledighet så det är ett tag. Tur att hon hänger mycket på meloa ändå i veckorna.

Idag är väderutsikten lite bättre när man drog upp rullgardinen. Jag ser framemot en fartfylld lönefredag i butiken i Lund idag. Efter stängning ikväll sätter jag mig på tåget mot Stockholm, jag längtar. Har inte varit där på över en månad. Nuuu köööör vi freeeedaaagg heeelllaa dagen! /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>