Tips!

Ja, alla meloisar! Idag gäller det att fynda i Malmö stad. Sätt på er shoppinghumöret och ge er ut. Meloa erbjuder som sagt 20% rabatt på hela sortimentet ENDAST IDAG! När man kan få 20% i en butik så är det ju smart att satsa på något som är lite dyrare som man har gått och suktat efter. Ett klädesplagg eller någon dyrare accessoar. Våra klänningar från Bonsui och Orion London är ju våra dyrare märken och här är vårt tips att göra största fyndet idag. Hoppas vi ses!

Här hittar ni alla erbjudande i Malmö idag. Egentligen är erbjudandena mellan 17.00-20.00 men meloa kööör heeeela dagen!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tips!

  1. Ett femtio-femtio-samhe4lle har ignenting med je4mste4lldhet att gf6ra, ff6r je4mste4lldhet e4r inte statistik. Det e4r verkliga me4nniskor som inte diskrimineras. De4rff6r e4r det inte viktigt att he4lften av alla le4kare, ingenjf6rer eller ff6retagare e4r kvinnor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>