Vårt erbjudande

I morgon (torsdag) är det ju dags för Malmös stora After Work shopping. För dig som har missat det så kommer nästan alla butiker i stan ha öppet till 20.00 och dessutom ha speciella erbjudande till er kunder. På meloa i Malmö ger vi dig 20% på hela sortimentet under heeela dagen. Välkommen in och shoppa loss! Om du är kund i vår Lunda butik så erbjuder vi dig 20% på hela sortimentet under morgondagen även där om du nämner att du har sett erbjudandet på bloggen 😉

På eftermiddagen/kvällen kommer jag få hjälp av Paulina som hoppar in och jobbar med mig. Hon är ju egentligen mammaledig men denna veckan får hon hoppa in två gånger för mamma tog en restresa till Cypern i måndags för att överraska Christopher, Natalie och tjejerna. Så passa på och shoppa lite av Paulina i morgon, ni som saknar henne! Annars finns hon här hela dagen på lördag också :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>