Utanför meloa i Malmö


Här får ni lite bilder från meloa i Malmö också. När pappa hade kommit till Malmö med allt nytt Emmy hade packat upp i Lund så gjorde vi det fint utanför här också. De nya påsarna passade så fint till den nya flaggan som mamma har sytt. Och även den fick komma på plats idag när Vaktmästar pappa var på meloa. Snart kommer det upp en likadan på meloa i Lund också. Då är det ingen som kan missa om meloa har öppet eller inte 😉

Nu ska vi gå hem för dagen. I morgon är det fredag igen och då hittar ni mig i Lund och Emmy och Lisa här i Malmö. Hoppas vi ses!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>