ett skepp kommer lastat med..

…en hel massa nya fina saker som trillat in i butiken idag! Allt ifrån blomslingor (t.e.x till att fästa på cykelkorgen) och örhängen till våriga necessärer, fantastiska disktrasor (skrattade säkert i tio minuter konstant när jag såg dem), färgglada kassar och de absolut sötaste badbomberna jag någonsin sett. Plus lite annat som inte hamnade på bild och som pricken över i:et kom även de fina kjolarnafrån vila som är med spets och längre bak till, fick dock ingen bra bild på dem nu så ni får se dem senare eller helt enkelt komma in i butiken och titta på dem här! Det är så himla roligt med dagar som dessa när man bara får plocka upp fin sak efter fin sak. En bra grej är förresten att alla nyheter redan även befinner sig i Malmö också för att Mats var så snäll och körde dit  dem! Så vare sig ni är i Lund eller Malmö kan ni komma hit och shoppa alla nyheterna. Ha en fin, solig torsdag allihopa!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>