Min lediga onsdag

Idag har jag haft en ledig dag här hemma i Malmö. Annars brukar mina lediga dagar, mitt i veckan, vara i Stockholm så detta kändes lite annorlunda faktiskt. Mysigt att kunna hänga med mammalediga Paulina och Natalie och även med Matilda som också hade en ledig dag. Vi började dagen på en filt i parken. Åt pannkakor, drack färskpressad apelsinjuice, busade med tjejerna och bara njöt. Sen blev det lite shopping på stan, bla inhandlades nya blommor till hemmet. Det är så härligt med nytt och fräscht i krukorna.

I morgon är det dags för jobb igen. Nu passar jag på att mysa framför tven innan sängen kallar.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>