vårhandskar

Hej allihopa! Nu har vårhandskarna äntligen kommit till meloa, passande nog i dessa dagar då våren börjat smyga sig på. De finns i flera olika färger och varianter som ni ser ovan, i skinn allihopa förstås och utan foder på insidan, så man kan ha dem även när det är varmare ute. De piggar definitivt upp vilken våroutfit som helst! 349:- och de fina vårhandskarna är dina.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “vårhandskar

  1. åhhh, om man inte bor i närheten och jättegärna vill ha dessa. går de att beställa och få hem dem?! tacksam för svar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>